Pauw 4 26-01-2018 (4).jpg

Over ons

Cachet Match beschikt over een selectief bestand aan representatief en krachtig personeel welke voor verschillende functies kunnen worden ingezet. Of u nou opzoek bent naar een sales medewerker in de high fashion, een representatieve gastvrouw of een extra flexkracht voor uw frontoffice; Cachet Match kan het u bieden. 

Cachet Match is gefocust op kwaliteit, denkt graag met u mee en stelt flexibel personeel al vanaf 4 uur per aanvraag beschikbaar. Onze ambitie voor het maken van de perfecte match tussen representatie functies en krachtig personeel zorgt ervoor dat de medewerkers naadloos aansluiten op uw wensen. Daarnaast staat het ontzorgen van de klant, snel schakelen en flexibel zijn bij ons ten alle tijde voorop. 

Recruitment
Steeds vaker bereikt Cachet Match de vraag of we iemand kunnen vinden die een vooraanstaande positie binnen een bedrijf kan invullen. Dat kunnen we en doen we graag! In de meeste gevallen kennen we de organisatie die de vraag stelt al van binnen en van buiten en weten we precies hoe de directie en management samenwerken. Als we het niet precies weten, vragen we net zolang door tot we weten wat de organisatie nodig heeft, wat de functie-eisen zijn en hoe de bedrijfscultuur is.

Hetzelfde geldt voor de mensen die wij dagelijks inzetten voor verschillende functies. We weten wie we in huis hebben en wat iemands vaardigheden, ambities en potenties zijn. Zo zoeken en vinden we ‘the perfect fit’ voor diverse functies; van management- of directiefuncties tot bedrijfsopvolging.

Marble Surface

Meet The Team

Carla.jpg

Carla van de Vorst

Carla heeft jarenlange ervaring op het gebied van het werven, begeleiden en inzetten van modellen. Een echt mensenmens, enthousiast en betrokken, zo is Carla het beste te typeren. Carla houdt ervan om te zien hoe andere mensen groeien en helpt hen om die groei zo optimaal mogelijk te benutten. Zo is Cachet Match ontstaan, ze altijd op zoek naar de persoon achter het gezicht: “Mensen hebben in de huidige maatschappij zoveel mogelijkheden dat ze soms zelf niet meer weten wat ze willen. Ik wil hen graag helpen erachter te komen wat het is wat ze het allerliefste doen en hoe ze persoonlijk kunnen “groeien”.

image0-scaled_edited.jpg

Wandy Niang

Tijdens haar stage als Management Assistant maakte Wandy kennis met de verschillende facetten van Cachet. Ze was meteen enthousiast en ze bleef als kracht in het Cachet Match team. Door haar doorzettingsvermogen heeft ze een hele grote groei gemaakt en draagt zorg voor werving en planning voor diverse klanten.

Hilde.JPG

Hilde van Gastel

Hilde is de drijvende kracht achter de boekingen bij Cachet Models. Diverse modellen geeft ze ook de mogelijkheid om ook voor Match te werken. Met haar communicatieachtergrond weet ze als geen ander bedrijven en medewerkers te matchen. Persoonlijk en betrokken contact, dat is wat haar werk volgens Hilde zelf zo interessant maakt: “Vooral wanneer iemand bijzondere eisen stelt bij de aanvraag, vind ik het een uitdaging om te zoeken naar de perfecte match.”

498201f8-14a4-44d0-899d-b8a7ff3b1b81.jpg

Noa van der Bij

Tijdens een stage via haar communicatie-opleiding maakte Noa kennis met de planningen binnen Cachet Match. Met Cachet Models was Noa al jaren bekend en met haar achtergrond in eventmanagement is haar functie binnen Match elke dag uitdagend en geeft de “enthousiaste boost” als alle planningen weer compleet en rond zijn!