top of page
CachetMatch_260723-9.png

OVER ONS

Cachet Match beschikt over een selectief bestand aan representatief en krachtig personeel welke voor verschillende functies kunnen worden ingezet. Of u nou opzoek bent naar een sales medewerker in de high fashion, een representatieve gastvrouw of een extra flexkracht voor uw frontoffice; Cachet Match kan het u bieden. 

Cachet Match is gefocust op kwaliteit, denkt graag met u mee en stelt flexibel personeel al vanaf 4 uur per aanvraag beschikbaar. Onze ambitie voor het maken van de perfecte match tussen representatie functies en krachtig personeel zorgt ervoor dat de medewerkers naadloos aansluiten op uw wensen. Daarnaast staat het ontzorgen van de klant, snel schakelen en flexibel zijn bij ons ten alle tijde voorop. 

Recruitment
Steeds vaker bereikt Cachet Match de vraag of we iemand kunnen vinden die een vooraanstaande positie binnen een bedrijf kan invullen. Dat kunnen we en doen we graag! In de meeste gevallen kennen we de organisatie die de vraag stelt al van binnen en van buiten en weten we precies hoe de directie en management samenwerken. Als we het niet precies weten, vragen we net zolang door tot we weten wat de organisatie nodig heeft, wat de functie-eisen zijn en hoe de bedrijfscultuur is.

Hetzelfde geldt voor de mensen die wij dagelijks inzetten voor verschillende functies. We weten wie we in huis hebben en wat iemands vaardigheden, ambities en potenties zijn. Zo zoeken en vinden we ‘the perfect fit’ voor diverse functies; van management- of directiefuncties tot bedrijfsopvolging.

MEET THE TEAM

bottom of page