Recruitment

ONS PERSONEEL

Steeds vaker bereikt ons de vraag of we iemand kunnen vinden die een vooraanstaande positie binnen een bedrijf kan invullen. Dat kunnen we en doen we graag! In de meeste gevallen kennen we de organisatie die de vraag stelt al van binnen en van buiten en weten we precies hoe de directie en management samenwerken. Als we het niet precies weten, vragen we net zolang door tot we weten wat de organisatie nodig heeft, wat de functie-eisen zijn en hoe de bedrijfscultuur is.

Hetzelfde geldt voor de mensen die wij dagelijks inzetten voor verschillende functies. We weten wie we in huis hebben en wat iemands vaardigheden, ambities en potenties zijn. Zo zoeken en vinden we ‘the perfect fit’ voor diverse functies; van management- of directiefuncties tot bedrijfsopvolging.

Bepaal je eigen werkdagen via een ONLINE PLANSYSTEEM

Wil jij graag flexibel werken in de representatieve sector in het topsegment, steeds weer kennismaken met nieuwe bedrijven en inspirerende mensen en producten? Op dagen waarop het jou uitkomt en in plaatsen die voor jou bereikbaar zijn? Stel je aan ons voor: wij willen je graag leren kennen. Vul het online sollicitatieformulier in, dan hoor je binnen een week meer van ons.

Business Morning